SUFLETUL ROCHIEI DE MIREASA

Standard
SUFLETUL ROCHIEI DE MIREASA
Visezi la ea de cand erai doar o copila, ai vazut-o in mintea ta in cele mai mici detalii, te-ai imaginat pasind spre altar la bratul celui visat – dar numai in rochia visurilor tale! Ai cautat-o in zeci de magazine si ai terorizat pe toata lumea cu obsesia ta. Intr-un final, ai gasit-o. Si e a ta!

Dar ce faci cu ea, o data ce momentul nuntii s-a epuizat? O arunci intr-un colt, sifonata si murdara, o muti de colo-colo cu naduf fiindca iti obstructioneaza spatiul pretios, te gandesti ca daca ai putea sa o vinzi ai mai recupera din investitie… A servit scopului tau, acum a devenit indezirabila.

Te gandesti ca e doar un obiect pentru care ai platit prea mult ca sa-l folosesti doar… o data. Uiti ca are suflet – sufletul tau. E sufletul tau la 20 de ani, cu iluziile si asteptarile specifice. Ea spune o poveste despre fetita care ai fost si femeia ce devii. Pretuieste-o, ingrijeste-o, iubeste-o asa cum ai pretuit-o inainte de a o fi avut.

La un moment dat, fiica ta se va uita la ea cu ochii umezi de emotie si visurile ei vor incepe sa se teasa…

Sunt lucruri care vorbesc despre noi mai mult decat mii de cuvinte. Despre viata noastra, urzita din emotii si sentimente. Despre ce am fost si ce vom fi.

Pastreaza-le cu grija, sunt parti din sufletul tau.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s